Afgelopen juli werd ik benaderd door Linda van de Pavoordt om een bijdrage te leveren aan een artikel voor de Margriet Reisspecial over Puglia & ‘Superfood’. Op mijn website Bionda in Italia vond zij namelijk een artikel over dat ik tot mijn grote verbazing en zonder er bewust mee bezig te zijn geweest, was afgevallen toen ik in Italië ben gaan wonen. We hadden een leuk gesprek over Puglia, wat er zoal te doen is op sportief gebied en natuurlijk over het heerlijke, pure eten in de hak van de laars. Uiteraard geef ik ook tips over waar je goed kunt eten.

Het volledige artikel over Puglia lees je hier en natuurlijk in de Margriet Reisspecial die verscheen in december 2015.

https://drive.google.com/file/d/0ByCK1V-gra6Rcnlpd3NxRlFwNjQ/view?usp=sharing

 

Superfit zonder superfood in Puglia (interview Margriet)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *