Onze Rode Studio bevindt zich in een doodlopend straatje, dus je hebt je eigen rustige plekje, midden in het oude centrum van Brindisi. De studio bevindt zich op de begane grond en heeft een grote ruimte (met een tweepersoonsbed, tafel en (eenpersoons) slaapstoel/bank), een apart keukentje (met een koffiezetapparaat, elektrische kookplaten, wasbak en koelkast), een extra kamer met daar de tv en (slaap)bank en natuurlijk een badkamer met douche, wastafel en wc. De studio heeft drie middelgrote ramen waarvan er twee open kunnen en openslaande deuren (van glas en van hout) aan het straatje. Dit heeft je genoeg daglicht (en frisse lucht wanneer nodig), maar zorgt er tevens voor dat het koel blijft in de warme, vochtige zomers in Puglia. Uiteraard heeft de studio ook airconditioning.

De studio heeft een prachtig hoog plafond (gebogen) en de originele oude vloer. Het is een heel gezellige plek!


De studio

  • Rond de 35 m2
  • De studio (en prijzen) is geschikt voor twee personen, maar heeft een slaapstoel (0.90 breed) en een slaapbank (1.40 breed) voor extra gasten of kinderen. Uiteraard is er dan wel minder ruimte in de studio.

Prijzen

De prijzen van onze Rode en Groene Studio zijn gelijk. Je kunt dus kiezen welke studio je het leukst vindt.

Hieronder in de kalender vind je de prijzen.
De prijzen gelden voor 2 personen. Voor meer dan 2 personen kan een toeslag gelden, evenals voor huisdieren. Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden.

Betalen bij aankomst (liefst contant). De prijzen via onze website zijn goedkoper dan via Booking.com, Expedia en Airbnb.
Verblijf je 4 nachtjes of langer? Dan krijg je van ons 10% korting (wordt automatisch verrekend).

Let op: de prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,50 per persoon per nacht dat wij moeten betalen aan de gemeente Brindisi.

Beschikbaarheid

Geïnteresseerd in de RodeStudio? Check hier dan of de studio nog vrij is!
Let op: in juni, juli en augustus geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachtjes en kun je niet inchecken op zondagen.

Direct boeken

Hieronder kun je direct de Rode Studio reserveren! Vul je gegevens in en de datum die die je wilt boeken. Onderin zie je de totaalprijs en kun je direct bij ons boeken.