Onze ‘Groene Studio’ is een moderne gezellige plek met alles dat je nodig hebt. Een klein keukentje met 4 elektrische kookplaten en een koelkast, een tafel om o.a. aan te ontbijten, een kledingkast, een (slaap)bank, een tv, een tweepersoonsbed en natuurlijk een badkamer met bidet, douche, wc, wastafel en föhn. De studio heeft twee ramen waarvan je die boven de voordeur kunt openen. Als je houdt van modern en wilt koken (de Rode Studio heeft ook een keukentje, maar deze is iets kleiner), kies dan de Groene Studio!

De studio

  • Rond de 25 m2
  • De studio (en prijzen) is geschikt voor twee personen, maar heeft een slaapbank (1.40 breed) voor extra gasten of kinderen. Uiteraard is er dan wel minder ruimte in de studio.

Prijzen

De prijzen van onze Rode en Groene Studio zijn gelijk. Je kunt dus kiezen welke studio je het leukst vindt.

Hieronder in de kalender vind je de prijzen.
De prijzen gelden voor 2 personen. Voor meer dan 2 personen kan een toeslag gelden, evenals voor huisdieren. Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden.

Betalen bij aankomst (liefst contant). De prijzen via onze website zijn goedkoper dan via Booking.com, Expedia en Airbnb.
Verblijf je 4 nachtjes of langer? Dan krijg je van ons 10% korting (wordt automatisch verrekend).

Let op: de prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,50 per persoon per nacht dat wij moeten betalen aan de gemeente Brindisi.

Beschikbaarheid

Geïnteresseerd in de Groene Studio? Check hier dan of de studio nog vrij is!
Let op: in juni, juli en augustus geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachtjes en kun je niet inchecken op zondagen.

Direct boeken

Hieronder kun je direct de Groene Studio reserveren! Vul je gegevens in en de datum die die je wilt boeken. Onderin zie je de totaalprijs en kun je direct bij ons boeken.