Wellicht was het bij een aantal van jullie al bekend: ik heb mijn baan als online communicatiespecialist bij BDO in Eindhoven opgezegd en verhuis 2 juni aanstaande naar Brindisi, Zuid-Italië.

ik-verhuis-naar-zuid-italie

Chi non risica – non rosica [Wie niet waagt, wie niet wint]
De reden van mijn vertrek? Naast het mooie weer en het lekkere eten bedoel je? Voor de liefde, omdat mijn vriend Remo daar woont!! Hem ontmoette ik alweer drie jaar geleden toen ik op vakantie was in het mooie Salento (onderdeel van Puglia – de hak van de laars). Met name de afgelopen 2 jaar vloog ik bijna wekelijks op en neer tussen Eindhoven en Brindisi. Dat hadden we best nog even vol kunnen houden, maar toch zijn we liever écht samen. Dus daar gaan we voor zorgen: wie niet waagt wie niet wint!

Wat ga ik daar doen?
Remo is een aantal jaar geleden – naast zijn eigen bedrijf – begonnen met een Bed & Breakfast (genaamd B&B del Teatro) in het oude centrum van Brindisi. Daar heeft hij wat weinig tijd voor de laatste tijd, dus: daar ga ik voor zorgen. De eerste stappen zijn al gezet, want: de website is live!

Daarnaast ga ik natúúrlijk (beter) Italiaans leren, schrijf ik voor mijn website Bionda in Italia en ga ik als ‘zelfstandig ondernemer’ aan de slag ((online) communicatie)!

Ik verhuis naar Zuid-Italië!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *