Wat zaten wij in spanning gisteren. Terwijl heel Nederland al aan het kijken was, dronken wij ons nog wat moed in en wachtten we tot het bestand dat we toegestuurd hadden gekregen binnen was. Ik was bloednerveus, vooral door de trailers die (zo bleek later) veel dramatischer waren dan de uiteindelijke aflevering (die je overigens hier terug kijkt).

En daar was ‘ie dan: om 21:00 uur konden ook wij met z’n tweetjes beginnen met het kijken van ons eigen verhaal. Het is heel grappig om te zien wat ze uit de ongeveer 25 uur die gefilmd zijn halen en uitzenden. En de reacties op Twitter vond ik om te gillen.

grenzeloos-verliefd-04

grenzeloos-verliefd-03

De aflevering begint in Nederland, waar je mijn laatste dag bij BDO ziet (zie hierboven), mijn afscheidsfeestje voor vrienden en vriendinnen en mijn laatste avond met familie. Ook ga ik naar het vliegveld om Remo op te halen: hij kwam namelijk 10 dagen naar Nederland om me te helpen inpakken en natuurlijk om ook een beetje afscheid te nemen van mijn oude leven.

grenzeloos-verliefd-02

grenzeloos-verliefd-01

De crew (overigens een paar keer andere mensen) vloog vervolgens op 2 juni met ons mee naar Brindisi om mijn eerste dagen in mijn nieuwe thuisland vast te leggen. Het was een hele ervaring en nog best hard werken! Op tv lijkt het heel erg alsof je ‘gewoon gevolgd’ wordt, maar er moeten natuurlijk bepaalde gebeurtenissen op beeld komen, bepaalde items opnieuw gedaan worden, etc. De crew kwam vervolgens na een maand terug voor een dagje en de afsluiting was een weekend eind augustus. Dat laatste weekend was het leukst om te filmen. Toen waren we relaxed en een beetje gewend aan de camera en konden we lekker op pad.

grenzeloos-verliefd-05

Ondertussen staat er op de website van Grenzeloos Verliefd een update en wat extra filmpjes die niet zijn uitgezonden. Bedankt allemaal voor jullie reacties, ik ga snel weer verder met poetsen. Want dat is natuurlijk het enige wat ik hier in Italië doe met mijn masterstudie… 😉

P.S. De aflevering gemist? Je kijkt ‘m hier terug:

Grenzeloos Verliefd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *