Benieuwd hoe ik eigenlijk in Italië terecht ben gekomen? Dat lees je vanaf nu in een serie op de website Ciao Tutti, waar ik gastblogger ben.

Ciao Tutti is de grootste Italiëblog van Nederland! Op deze site word je elke dag even meegenomen naar Italië, om te genieten van de Italiaanse cultuur, de Italiaanse keuken en de Italiaanse taal. Uiteraard worden ook restaurantjes, boeken, films en evenementen besproken, zodat je het Italië gevoel ook gewoon op een doordeweekse avond kunt opzoeken of zelfs in huis kunt halen!

Hieronder vind je het begin van mijn eerste blog:

‘Ik wil weer een keertje naar Italië,’ zei mijn vriendin Rosanne, die een half jaar Italiaans had gestudeerd in Siena en dolgraag weer eens wilde kletsen met Italianen. Ik ging wel mee, waarom niet. Als kind was ik vaak in Italië geweest en ik houd erg van Italiaans eten. We woonden allebei in Eindhoven, dus besloten we gewoon te kijken waar we vanuit daar naartoe konden. Rome was te duur en beide vliegvelden liggen een uur buiten het centrum: we wilden maar een weekendje weg, dus dat vonden we niet handig. Uiteindelijk kwamen we uit bij Brindisi, in Puglia, in de hak van de laars. In juni al mooi weer én we waren er nog nooit geweest. Let’s go!

De rest van dit verhaal lees je op Ciao Tutti >>
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Fammi sapere (let me know)!

http://ciaotutti.nl/gastblog/carlijn-brindisi/brindisi-liefde-op-het-eerste-gezicht/
Ciao tutti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *