Via Ciao Tutti, de website waarvoor ik regelmatig een blog schrijf over mijn leven in Italië, werd ik benaderd door het programma 3 op reis Backpack. Geraldine Kemper en Jan Versteegh backpacken voor dit programma met achttien gelukkige kijkers dwars door Europa. Van Amsterdam tot Athene bezoeken ze de mooiste plekken, slapen ze op de vetste locaties en beleven ze met minimale middelen een maximaal avontuur. De kijkers die met ze meereizen houden een vlog bij. De vlogger met de meeste stemmen maakt kans om een reis voor ‘het grote’ 3 Op Reis te presenteren.

Het laatste stuk van de reis wordt deze week uitgezonden en gisteren was ik samen met Geraldine en vlogger Amber te zien! Geraldine kwam bij me op bezoek om limoncello te maken. Het was erg gezellig met haar én de crew. Ik was door Grenzeloos Verliefd al een beetje gewend aan het ‘voor de camera staan’, dus het item stond er binnen een mum van tijd op!

Met vlogger Amber gingen we naar het kleine plaatsje Ceglie Messapica, waar we samen met mijn broertje en zijn vriendin, de zus van mijn Italiaantje en een paar vrienden heerlijk aten in een traditionele trattoria. Oja: en ik filmde Amber terwijl zij midden in de nacht de koude zee bij ons huis in dook!

Benieuwd?
De aflevering BNN op Reis Backpack vind je terug op de website van van de NPO (wij zijn te zien vanaf minuut 22.00). De vlog die Amber maakte vind je op haar YouTube-kanaal en hieronder (vanaf 1.30).

 

Limoncello maken met Geraldine (BNN)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *